џокано

декември 13, 2018

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ЕДЕН ОД НАЈЛУКСУЗНИТЕ РЕСТОРАНИ ВО СТРУМИЦА – ЏОКАНО ДОДЕЛУВА КАРТИ ЗА ПРОСЛАВА ЗА НОВА ГОДИНА

Еден од најлуксузните ресторани во околината на Струмица доделува две

Види повеќе

декември 7, 2018

ЕДЕН ОД НАЈЛУКСУЗНИТЕ РЕСТОРАНИ ВО СТРУМИЦА „ЏОКАНО“ КОНЕЧНО СО НОВОГОДИШНА ПОНУДА!

Со особено задоволство и чест ве покануваме заедно да ја

Види повеќе