strumica denes logo
двор

мај 8, 2018

ПРЕД СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ОД КУЧЕ КАСНАТИ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ МЕЃУ КОИ ЕДНА Е И БРЕМЕНА ЖЕНА!

Пред половина час нервозни граѓани се јавија во Редакцијата на

Види повеќе

мај 7, 2018

Се обновуваат искршените играчки во дворовите на градинката „Детска радост“

Општина Струмица води континуирана грижа за најмладите, дечињата згрижени во

Види повеќе