strumica denes logo

ПРЕД СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ОД КУЧЕ КАСНАТИ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ МЕЃУ КОИ ЕДНА Е И БРЕМЕНА ЖЕНА!

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Хроника

Пред половина час нервозни граѓани се јавија во Редакцијата на Струмица Денес да се пожалат и да упатат апел преку нашиот портал до надлежните да се реши веднаш проблемот со кучињата скитници. Поводот за апелот овојпат е навистина потребен бидејќи денеска како што не известија тие, пред струмичката болница од исто куче каснати се повеќе луѓе меѓу кои една е и бремена жена.

ФОТО: ИНТЕРНЕТ