strumica denes logo

Се обновуваат искршените играчки во дворовите на градинката „Детска радост“

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура

Општина Струмица води континуирана грижа за најмладите, дечињата згрижени во градинката „Детска радост“. Со цел престојот да им биде попријатен, започна поправката на искршените играчки во дворовите на сите клонови на градинката. Според најавите со оваа интервенција сите играчки ќе бидат ставени повторно во функција.