Home

Perdormire

Tag - дрвореди

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА И „КОМУНАЛЕЦ“ ПРОДОЛЖУВААТ СО ПРОЛЕТНАТА АКЦИЈА: ЗАСАДЕНИ НОВИ И ОБНОВУВАЊЕ НА ПОСТОЕЧКИТЕ ДРВОРЕДИ НА ПОВЕЌЕ УЛИЦИ!

Големата пролетна акција на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ и Општина Струмица продолжи со садење на нови и обновување на постоечките...