strumica denes logo
донации

декември 30, 2019

(СПОДЕЛУВАЈТЕ): НА ТРИГОДИШНИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ЃОРЃИ МУ Е ПОТРЕБНА НАШАТА ПОМОШ ЗА ЛЕКУВАЊЕ!

Тригодишниот Ѓорѓи Трајков од Струмица е храбар борец и е

Види повеќе

август 24, 2018

Струмичката библиотека доби донација од нови универзитетски учебници

Доделување благодарница на проф. Д-р Атанас Козарев Декан на факултет

Види повеќе

јуни 5, 2018

ВО ЖИВО: СТРУМИЧАНИ ДОНИРААТ ЗА СИРОМАШНИТЕ!

  Почитувани, Здружението на граѓани за помош на бездомници, социјално

Види повеќе