strumica denes logo

(СПОДЕЛУВАЈТЕ): НА ТРИГОДИШНИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ЃОРЃИ МУ Е ПОТРЕБНА НАШАТА ПОМОШ ЗА ЛЕКУВАЊЕ!

Автор:

Датум:

декември 30, 2019

Категории:

Хуманост

Автор:

Датум:

декември 30, 2019

Категории:

Хуманост

Тригодишниот Ѓорѓи Трајков од Струмица е храбар борец и е на чекор од извојувањето на победата со церебрална парализа. Необходна е помошта на сите хумани граѓани со цел да се соберат парични средства во износ од 4000 евра.

Нека во пресрет на убавите празници сториме добро дело!

Број за донации од Телеком:143 181

Број за донации од А1: 143 486