strumica denes logo
Доктор

мај 10, 2018

ПОЧИНА АЛЕКСАНДАР РИСТОВСКИ-ЦАНО, ПОЗНАТ СТРУМИЧКИ ГИНЕКОЛОГ ДОКТОР

На 84 годишна возраст почина Александар Ристовски-Цано, познат струмички гинеколог

Види повеќе

мај 7, 2018

ДОКТОР АЛЕКСАНДАР МИТОВ СО ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВОДИЧ ЗА ДОЛГОВЕЧНОСТ“ И ВО СТРУМИЦА!

Познатитот доктор Александар Митов кој потекнува од Струмица на својот

Види повеќе