Home

Perdormire
Хроника

ПОЧИНА АЛЕКСАНДАР РИСТОВСКИ-ЦАНО, ПОЗНАТ СТРУМИЧКИ ГИНЕКОЛОГ ДОКТОР

Home

На 84 годишна возраст почина Александар Ристовски-Цано, познат струмички гинеколог доктор во пензија. Посмртните останки на познатиот доктор ќе бидат погребани утре на Градските гробишта во Струмица. Нека почива во мир…