strumica denes logo

ДОКТОР АЛЕКСАНДАР МИТОВ СО ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВОДИЧ ЗА ДОЛГОВЕЧНОСТ“ И ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура

Познатитот доктор Александар Митов кој потекнува од Струмица на својот официјален фејсбук профил ја најави промоцијата на својата книга насловена „ВОДИЧ ЗА ДОЛГОВЕЧНОСТ“ и во Струмица. Промоцијата ќе се оддржи во четврток на 10.05.2018 во 19:00 часот во Хотел Вила Парк.