strumica denes logo
ДНЕВЕН РЕД

ноември 14, 2018

Погледнете го Дневниот ред на утрешната седница на Советот на општина Струмица!

Советот на општина Струмица в четврток (15.11.2018 година) со почеток

Види повеќе

мај 2, 2018

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ЈА ОДРЖА ДЕСЕТТАТА СЕДНИЦА СО СЛЕДНИОТ ДНЕВЕН РЕД!

  Советот на општина Струмица во четврток (03.05.2018 година) во

Види повеќе