Home

Perdormire

Tag - Димитров

Струмица

На денешен ден почина струмичанецот Димитар Димитров – Дојаен на македоснката гинекологија и акушерство!

Почина примариус д-р Димитар Димитров, доајен на македонската гинекологија и акушерство. Роден во Струмица 1927 година, студиите по медицина ги завршил во...