Home

Perdormire

Tag - Детска Радост

Култура

ОДЛИЧНА ВЕСТ: Во новата учебна година ќе се отвори група со целодневен престој на деца во градинката „Детска радост“

За прв пат од оваа нова учебна 2018/2019 година во просториите на клон 2 – градинка „Парк“, ќе се отвори група за целодневен престој на деца на возраст од 6 до...

Култура

Дечињата од градинката „Детска радост“ во посета на Општинската организација на Црвениот крст

Дечињата од Клон 3 во градинката „Детска радост“ денеска ја посетија Општинската организација на Црвениот крст во Струмица. Таму, од срце даруваа детска облека...