strumica denes logo

Се уредуваат дворовите на градинката „Детска радост“

Автор:

Датум:

април 17, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 17, 2018

Категории:

Струмица

Градинката „Детска радост“ во Струмица започна со пролетното уредување на дворовите со цел да им ги подобри условите за престој на децата. Уредувањето во кое е вклучено косењето на тревата и други интервенции, целосно е завршено во дворните места на клоновите 2 и 6, а според најавите ќе продолжи и во останатите клонови.