strumica denes logo
депо

август 8, 2018

„ДЕПО“ Е ИМЕТО НА НОВИОТ ЛОКАЛ КОЈ НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ОТВОРЕН: СЕ БАРА КЕЛНЕР И ШАНКЕР!

„ДЕПО“ е името на новиот локал во Струмица во кој

Види повеќе