strumica denes logo

„ДЕПО“ Е ИМЕТО НА НОВИОТ ЛОКАЛ КОЈ НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ОТВОРЕН: СЕ БАРА КЕЛНЕР И ШАНКЕР!

Автор:

Датум:

август 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 8, 2018

Категории:

Култура

„ДЕПО“ е името на новиот локал во Струмица во кој струмичани максимално ќе може да уживаат. Отварањето ќе се случи наскоро. Се бара келнер и шанкерка за работа! За повеќе информации може да го исконтактирате следниот телефонски број:
070 767 555