Home

Perdormire

Tag - денеска

Магазин

Денеска е Лазарица, најубав празник на детската радост: Не заборавајте да го направите ова!

Саботата пред Цветници се вика Лазарева сабота или Лазарица. Според преданието во саботата умрел Лазар од Витанија, а во неделата Исус го воскреснал. Поради...