strumica denes logo
ДЕН НА ЕВРОПА

мај 10, 2018

Одбележан Денот на Европа во Струмица!

Во големата сала на домот на АРМ, денеска со богата

Види повеќе

мај 9, 2018

Изложба на дела од 54. Меѓународна струмичка ликовна колонија

По повод одбележувањето на 9 Мај – Денот на Европа,

Види повеќе