Home

Perdormire

Tag - Делегација

ВМРО-ДПМНЕ

ДЕЛЕГАЦИЈА НА УМС НА ВМРО-ДПМНЕ УЧЕСТВУВАА НА СОБРАНИЕТО НА МЛАДИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА ЕВРОПСКАТА НАРОДНА ПАРТИЈА ВО ПРАГА!

Делегацијата на УМС на ВМРО ДПМНЕ, во која учествуваат секретарот за меѓународна соработка Филип Ѓорѓиев и членот на ИК, Владимир Ристов, учествува на...