strumica denes logo

Делегација од Електростаљ во посета на општина Струмица

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Струмица

Делегација од градскиот округ Електростаљ од Московската област на Руската федерација е во посета на општина Струмица. На средбата со градоначалникот Коста Јаневски, членовите на делегацијата разговараа за досегашната и идната соработка. Оваа посета е по повод концертот насловен „Уметноста во име на победата“ кој што ќе се одржи во центарот за култура „Антон Панов“ вечерва со почеток во 19,30 часот, а во рамките на одбележувањето на Денот на победата над фашизмот.