strumica denes logo
Дејанчо Ефтимов

мај 25, 2018

(ИНТЕРВЈУ) ДAЈАНЧО ЕФТИМОВ: БЕЗ НАРОДОТ НЕМА ВЛАСТ НИТУ ОПОЗИЦИЈА

Дaјанчо Ефтимов е активен во политиката во југоисточниот регион веќе

Види повеќе