Home

Perdormire

Tag - дебата

Струмица Денес

Јаневски: Општина Струмица константно ја унапредува меѓуетничката интеграција во образованието

Општина Струмица во соработка со Македонскиот центар за граѓанско образование од Скопје и Младинскиот образовен форум од Скопје, а во рамките на проектот на...