Home

Perdormire

Tag - давид

Струмица Денес

Ја загуби најважната битка, почина малиот Давид Стојановски момчето за кое се донираше и во Струмица

Давид Стојановски денес ја загуби најважната битка. Замина меѓу ангелите, прерано и маченички, објави кратовскиот портал „Аберџија“. Давид е 13 – годишно дете...