strumica denes logo
Дајанчо

март 21, 2019

ИНТЕВЈУ НА ДАЈАНЧО ЕФТИМОВ ЗА ЈАВНО.МК:ПРАВДАТА БЕЗ СИЛА Е НЕМОЌНА,СИЛАТА БЕЗ ПРАВДА Е ТИРАНСКА!

ЈАВНО: Која е Вашата најголема активност во моментов, кој проблем

Види повеќе

февруари 6, 2019

ДАЈАНЧО ЕФТИМОВ: КОЈ СПИЕ НА СЕДНИЦА ЗА ЗАГАДУВАЊЕ ЌЕ СОНУВА ПРЕС НА ОПОЗИЦИЈАТА

  На денешната посета на заменик министерот за животна средина

Види повеќе