Home

Perdormire

Tag - честитка

Струмица Денес

Честитка од градоначалникот Коста Јаневски по повод 8. Март – Меѓународниот ден на жената

Почитувани сограѓанки, Пред повеќе од еден век социјалдемократките Клара Цеткин и Роза Луксембург заедно со своите истомисленички, ја започнале борбата за...