strumica denes logo
бутик миа

декември 19, 2018

ПОЗНАТИОТ БУТИК „МИА“ ОД СТРУМИЦА ДОДЕЛУВА ТРИ ВЕЧЕРНИ ФУСТАНИ!

Познатиот бутик „МИА“ ви нуди ЕКСТРА намалени цени. Голем избор

Види повеќе

септември 8, 2018

САЛОНОТ ЗА ВЕНЧАНИЦИ „VERT DELIS“ СО НОВО ИМЕ – МИА И СО НОВ ПРОШИРЕН ПРОСТОР!

Познатиот струмички салон за венчаници „VERT DELIS“ неодамна го промени

Види повеќе