Home

Perdormire
Култура

ПОЗНАТИОТ БУТИК „МИА“ ОД СТРУМИЦА ДОДЕЛУВА ТРИ ВЕЧЕРНИ ФУСТАНИ!

Home

Познатиот бутик „МИА“ ви нуди ЕКСТРА намалени цени. Голем избор на вечерни фустани од 3.000 денари. Доколку сакате да станете потенцијален добитник на фустан од бутик „МИА“ она што треба да го направите е:

ДА ЈА СПОДЕЛИТЕ ОБЈАВАТА
ДА ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР ПОД ОБЈАВАТА – СПОДЕЛЕЛНО

-Ви посакуваме среќна 2019 година!