strumica denes logo

САЛОНОТ ЗА ВЕНЧАНИЦИ „VERT DELIS“ СО НОВО ИМЕ – МИА И СО НОВ ПРОШИРЕН ПРОСТОР!

Автор:

Датум:

септември 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 8, 2018

Категории:

Култура

Познатиот струмички салон за венчаници „VERT DELIS“ неодамна го промени своето име но и го прошири својот простор кој изобилува со многу поголем избор од претходно. Новото име е „MIA“ . Тие се наоѓаат на ГЛОБАЛ на вториот спрат. Освен венчаници тие ви нудат и костими за посилниот пол. Повелете и уверете се во квалитетот со кој располага „МИА“. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата: