Home

Perdormire

Tag - Британски медиуми

Струмица Денес

Британците уплашени од предвидувањата на Ванѓа: Путин ќе стане господар на светот

Британскиот Дејли Мејл пишува дека македонската слепа пророчица, која ги  предвидела терористичките напади од 11 септември,  претскажала и  дека Владимир Путин...