strumica denes logo
Божик

јануари 7, 2019

ЗОРАН ЗАЕВ ЗА БОЖИК НА БОЖЕСТВЕНА ЛИТУРГИЈА ВO МАНАСТИРОТ ВО ВОДОЧА!

Премиерот на Република Македонија-Зоран Заев, утрово присуствуваше на божествената литургија

Види повеќе