Home

Perdormire

Tag - болница

Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА: СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЕКСКЛУЗИВНИ И ПРВИ ФОТОГРАФИИ ОД НОВАТА БОЛНИЦА ВО СТРУМИЦА!

Новата болницата во Струмица која ја гради фирмата AMG EDILXA според високи европски стандарди е во завршна фаза. Како што велат работниците, 70% од работите...

Струмица

СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СВЕТСКИОТ МЕСЕЦ ЗА БОРБА ПРОТИВ РАК НА ДОЈКА“ ГО ОДБЕЛЕЖАА ВО ОДДЕЛОТ ЗА ДИЈАГНОСТИКА

На 26.10.2018 година (петок) по повод „Светскиот месец за борба против рак на дојка“ учениците од IV8 клас заедно со нивната професорка Емилија Котеска, го...

Култура

БЕЗ ВЕНЧАНИЦА НЕМА ПОРОДУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА? ДИРЕКТОРОТ НА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ВЕЛИ НЕКОЈА СЕСТРА ГО НАПИШАЛА

На влезот во акушерското одделение во Општата болница во Струмица истакнато е известување на кое пишува дека пациентките кои доаѓаат таму да се породат, со...

Хроника

Инцидент во близина на македонско- бугарската граница: Геодет паднал во дупка, со тешки повреди пренесен во струмичката болница

Во текот на вчерашниот ден околу  14:00 часот  во  непосредна близина на македонско- бугарската граница, геодетот В.З.(53) од Делчево, вработен во Агенцијата...