Home

Perdormire

Tag - Блокиран тротоар

Проблем во Струмица

РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА- „ГО ЧАСТАМ ОНОЈ КОЈ ЌЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ КАКО ДА ИЗЛЕЗАМ“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛ!

БЛОКИРАН ТРОТОАР БЛОКИРАН АВТОМОБИЛ БЛОКИРАНА ДЕЛ ОД РАСКРСНИЦАТА Вака го започна разговорот со нас жител на Струмица кој изреволтирано но и со право реагира...