strumica denes logo
Благовец

април 7, 2019

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ДЕНЕСКА Е НАЈБЛАГИОТ ДЕН ВО ГОДИНАТА, СТРУМИЧАНИ ТРАДИЦИОНАЛНО ГО ОДБЕЛЕЖАА СО СТАВАЊЕ ОБЕТКИ НА НАЈМАЛИТЕ!

Празникот Свето Благовештение се вбројува во постојаните празници и секогаш

Види повеќе

април 7, 2019

Денеска е Благовец- празникот на сите мајки!

Свето Благовештение е Богородичен празник, односно еден од празниците посветени

Види повеќе

април 4, 2019

Во недела е Благовец: Нешто прекрасно треба да направите тоа утро!

Празникот Свето Благовештение се вбројува во постојаните празници и секогаш

Види повеќе