strumica denes logo
BLACK FRIDAY

ноември 23, 2018

Сте го пропуштиле BLACK FRIDAY во ОТПИКА ЛМ? Не грижете се, попустот продолжува и овој викенд!

Не грижете се дека сте го пропуштиле#BlackFriday. Акцијата продолжува‼️👓🕶️ Искористете

Види повеќе

ноември 22, 2018

BLACK FRIDAY ВО РИВЕРСОФТ, ⭐ЕДИНСТВЕНА ПОНУДА: СО КУПЕН ЛАПТОП ГРАТИС ТЕЛЕВИЗОР! ⭐

📢 ⚫ Black Friday овој петок 23.11 во РИВЕРСОФТ! ⚫📢

Види повеќе

ноември 21, 2018

BLACK FRIDAY И ВО ПОРТАЛ СТРУМИЦА ДЕНЕС: 30% ПОПУСТ НА ЦЕНИТЕ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ!

За прв пат BLACK FRIDAY и во портал Струмица Денес.

Види повеќе