Home

Perdormire
Култура

BLACK FRIDAY ВО РИВЕРСОФТ, ⭐ЕДИНСТВЕНА ПОНУДА: СО КУПЕН ЛАПТОП ГРАТИС ТЕЛЕВИЗОР! ⭐

Home

📢 ⚫ Black Friday овој петок 23.11 во РИВЕРСОФТ! ⚫📢

⭐ЕДИНСТВЕНА ПОНУДА: СО КУПЕН ЛАПТОП ГРАТИС ТЕЛЕВИЗОР! ⭐

Кликнете на линкот за каталогот: https://goo.gl/iLeP2L

Подготвивме дури до 73% попусти и подароци за сите, вклучувајќи производи од целиот асортиман, во кој нудиме бела техника, грејни тела на пелети и цврсто гориво, клима уреди, компјутери и компјутерска опрема, смартфони, таблети и лаптопи, телевизори апарати за домаќинство, канцелариска опрема, фотоапарати, противпожарни апарати, аларми и сигурносни камери.

Нашите салони се наоѓаат во Струмица на бул. Ленинова 99. За подетални информации контактирајте не на некој од броевите 034 / 340-020 | 034 / 340 019 | 070 / 387-650.

Ве покануваме да не посетите и да се уверите во најниските цени на пазарот во Македонија!

Со почит,

Риверсофт.