Home

Perdormire

Tag - Бисер Слаткарница

Струмица Денес

ПО ПОВОД ОТВАРАЊЕ НОВ ОБЈЕКТ СЛАТКАРНИЦА-БУРЕКЧИЛНИЦА БИСЕР ВРАБОТУВА ПЕКАР ЗА БЕЛИ ПЕЦИВА И ЛИСНАТО СЛАТКАР(КА) И ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА

Слаткарница-Бурекчилница Бисер по повод отварање на нов објект има потреба од девојка за работа, пекар за бели пецива и лиснато како и слаткар или слаткарка за...