strumica denes logo
Александра Заева

април 6, 2019

(ФОТО) Ќерката на премиерот Заев, Александра годинава матурантка!

Ќерката на премиерот Зоран Заев, Александра годинава е матурантка односно

Види повеќе

ноември 7, 2018

Струмичанката Александра Заева ќе зачекори по модната писта во хуманитарен настан!

Ќерката на премиерот Зоран Заев, Александра, ќе зачекори на модната

Види повеќе