strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: ВАШ КУРИР ПЛУС-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ЕДЕН РАБОТНИК!

Автор:

Датум:

март 6, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 6, 2018

Категории:

Струмица Денес

 

Ваш Курир Плус-Струмица има потреба од еден работник со познавање на компјутер. Платата е солидна и пријавен. Работното време е од 08:30 часот до 17:00 часот, недела слободен ден. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 077 855 179