strumica denes logo

Струмички „Грозд“ оствари добивка од 39 милиони денари

Автор:

Датум:

март 6, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 6, 2018

Категории:

Струмица Денес

„Грoзд“ АД Струмица во минатата година оствари добивка од 39,7 милиони денари, што е приближно ист резултат во однос на претходната година кога компанијата имала добивка од 40 милиони денари, покажува билансот на успех на компанијата објавен преку Македонската берза.