strumica denes logo

НЕЗАМЕНЛИВИОТ ЖАРЕ БЕРБЕР ВО ПЕТОК ГОСТУВА ВО ХОТЕЛ ВИЛА ПАРК!

Автор:

Датум:

март 11, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 11, 2018

Категории:

Струмица Денес

Незаменливот, неповторливиот, единствениот ЖАРЕ БЕРБЕР во петок на 16 март гостува во Вила Парк! Повелете и заедно да уживаме во одличната забава која со сигурност ќе биде на високо ниво.

*Резервации на телефон: 071/ 305 – 635