strumica denes logo

(ФОТО) ОГЛАС: СЕ ИЗДАВА ДУЌАН ВЕДНАШ ДО НОВИОТ КОМПЛЕКС ЗГРАДИ „КАРПОШ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Струмица Денес

 

Се издава дуќан на улицата „Моша Пијаде“ бр.54 веднаш до новиот комплекс згради „Карпош“ во Струмица. Цена по договор. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 271 235