Царовска и Филипче во посета на „Избор Струмица“

март 3, 2018

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, министерот за здравство, Венко Филипче и постојаната претставничка на програмата за развој на обединетите нации, Луиза Винтон, денеска го посетија здружението на граѓани за советување и лекување, реинтеграција и ресоцијализација на лица зависници од психотропни супстанци „Избор Струмица“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ