strumica denes logo

Биљана Ѓеоргиева нов раководител на АДСДП во Струмица!

Автор:

Датум:

март 19, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 19, 2018

Категории:

Струмица Денес
????????????????????????????????????

Според објавата на Централниот регистар, нови раководители на подружниците во Куманово, Штип, Кочани, Струмица, Прилеп, Кавадарци, Велес, Охрид, Тетово и Кичево.

Со подружницата на АДСДП во Струмица ќе раководи Биљана Ѓеоргиева која доаѓа на местото на Александар Маџиров