strumica denes logo

ПРЕДСАИРСКА И САИРСКА ЗАБАВА НА 21 И 22 МАРТ ВО БАНСКО ВО КЛУБ МИХРПЕЛА

Автор:

Датум:

март 11, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 11, 2018

Категории:

Струмица Денес

По повод празникот Св.40 Маченици во с.Банско ќе се организира предсаирска и саирска забава на 21 и 22 март. Повелете на најдобрата забава во клуб Михрпела кој што се наоѓа на сред село. За забавата ќе се погрижи Dj Dzoksi.

Тел за резервации:

Антонио 075-908-973

Дани Гаќер 078-218-158