strumica denes logo

(ФОТО) Сеќавање за струмичката легенда Љупчо Челебиев – Музичар

Автор:

Датум:

октомври 11, 2018

Категории:

Стара Струмица

Автор:

Датум:

октомври 11, 2018

Категории:

Стара Струмица

Постарите сигурно се сеќаваат на овој лик што има придонесено многу за музичката култура во Струмица. Љупчо Челебиев беше еден од најдобрите гитаристи на овие простори па и пошироко. Струмица Денес ви избра фотографии за да се потсетите на нашиот стар Струмичанец.