Home

Perdormire
Реклама

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работници!

Home

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од двајца работници со или без работно искуство. Основно познавање на Фотошоп или работа со рекламни фолии ќе се смета за предност. Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)