Home

Perdormire
Реклама

ВО СТРУМИЧКО СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ВО ДРВООБРАБОТУВАЧКО ОДДЕЛЕНИЕ, РАБОТНИК ВО МАШИНСКО ОДДЕЛЕНИЕ И РАБОТНИК ВО ФАРБАРА!

Home

Стоилков Продукт отвара нови работни места во дрвообработувачка дејност, за таа цел има потреба од лица со работно искуство на позициите:

1. Работа во дрвообработувачко одделение;
2. Работа во машинско одделение;
3. Работа во фарбара.

4. Возач со Б категорија

Условите за работа се од 07ч до 16ч од понеделник до петок, плата редовна, задолжително пријавени од првиот ден, платен годишен одмор и можност за напредок. Висината на платата зависи од искуството и позицијата на работа.

Контакт: 078 222 199 или во просториите на Стоилков Продукт – Просенички пат бр. 9, Струмица.