ОГЛАС: СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ОД 230м2 ВО СТРУМИЦА – ИНФОРМАЦИИ НА 071 394 395!

мај 28, 2020

На улицата „Младинска“ 24.А или поточно во центарот на градот наспроти станбен комплекс „Г’на“,

се издава деловен простор од 230м2.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број:

071-394-395

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: