strumica denes logo

„Милионскиот ЏЕК ПОТ повторно во спортските обложувалници на Евротип“

Автор:

Датум:

мај 15, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

мај 15, 2019

Категории:

Реклама

🔝 Милионскиот ЏЕК ПОТ повторно во спортските обложувалници на Евротип, овој пат во уплатно-исплатното место 083 Евротип Враниште, Струга!

➡️ Бидете и Вие дел од најсреќните добитници во спортските обложувалници на ЕВРОТИП. 👏💰🎫
Честитки за среќниот добитник!👏