(ФОТОГАЛЕРИЈА) ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА СТАН КАЈ СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА – ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ НА 070 446 750!

мај 16, 2020

Се продава стан од 55м2 на ул. „23 Октомври“ бр.2/44 или поточно кај струмичката полиција. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, да се јават на следниот телефонски број: 070 446 750

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: